Partneret

Konstituohet këshilli i Komunës së Sarajit, Reshat Ramdani kryesues

Këshilli Komunal I Komunës së Sarajit, sot mbajti seancën e parë konstituive, pas përfundimit të zgjedhjeve lokale. Për Kryesues Këshilli u zgjodh Reshat Ramadani, nga radhët e BDI-së, I cili njëkohsishtë ishte edhe bartës I listës për këshilltar komunal. Reshat Ramdani, u zgjedhë kryesues këshilli me shumicën e votave të këshilltarëve nga radhët e BDI-së, që janë 10 këshilltar.
image

Lajmet e fundit

image

Familjarë të Isa Boletinit për vizitë në Saraj

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka pritur në një takim familjarët e Isa Boletinit, nga Mitrovica e Kosovës, si dhe  Gazmend Boletinin, drejtor aktualë ...
Më tepër
image

Miratohet buxheti për vitin 2016

Komuna e Sarajit miratoi propozim-buxhetin për vitin 2016. Bëhet fjalë për një buxhet progresiv, zhvillimor, I cili do të peshoj reth 398 milion denar, blloka ...
Më tepër
image

Fillonë rrikonstruimi I shkollës “Dituria”

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka inspektuar punimet që po zhvillohen në rrikonstruimin e tërësishëm të Shkollës filllore në Saraj “Dituria”. Vlera e ...
Më tepër
image

Isa Boletini po vjen në Saraj

Përmendorja e Isa Boletinit së shpejti pritet që të vendoset në Saraj. Për momentin janë duke u bërë përpjekjet e fundit për vendosjen e përmendores ...
Më tepër
image

Komuna e Sarajit, shënon përvejtorin

Komuna e Sarajit, me një aktivitet solemn ka shënuar përvjetorin e 19 të themelimit të saj. Me këtë rast, i pranishëm ishte zëvendës kryeministri për implementimin ...
Më tepër
image

Mbykqiren punimet e objektit të Komunës

Me rastin e përvjetorit të 19 të themelimit të Komunës së Sarajit, kryetari Bekim Murati dhe Ministri I Vetqeversijes Lokale Lirim Shabani, kanë inspektuar punimet ...
Më tepër