Të nderuar qytetarë,

Të nderuar qytetarë,

Kam kënaqësinë që në emrin tim personal, nè emèr tè kèshillit dhe në emër të të gjithè tè punèsuarve të Komunës së Sarajit, t’ju përcjell urimet më të ngrohta për një Vit të Ri të begatë, duke dëshiruar që në çdo familje të mbizotërojë shëndeti...

More info

Fakulteti i Shkencave Islame

Fakulteti i Shkencave Islame është themeluar më vitin 1995, ndërkaq më 22 – 12- 1997 ka filluar punën për herë të parë. Ky fakultet gjendet në F. Kondovë – Komuna e Sarajit. Fakulteti i Shkencave Islame në Shkup (FSHI) është institucion i vetëm i...

More info