Të nderuar qytetarë,

Të nderuar qytetarë,

Kam kënaqësinë që në emrin tim personal, nè emèr tè kèshillit dhe në emër të të gjithè tè punèsuarve të Komunës së Sarajit, t’ju përcjell urimet...

Read more