Komisionet e këshillit

1. Komisioni kandidues i këshillit të komunës së Sarajit Kyetar i komisionit kandidues: Jahi Hoxha Anëtar: Resul Ajdini Jusuf Memedi 2. Komisioni për çështje të mandatit, zgjedhjeve dhe emërimeve të këshillit të komunës: Kryetar: Muhamed Elmazi...

More info