Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit

Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit

  Të nderuar e të respektuar mësuese, mësues, profesorë, pedagogë dhe gjith Ju që kontriboni në arsimimin e gjeneratave të reja Ju uroj nga zemra Gëzuar Festën e 7 Marsit, ditën e cila simbolizon hapjen e shkollës së parë shqipe dhe fillimin...

More info