Vendim për Moszbatimin e vlerësimit strategjik dhe SEA Formular për f.Shishovë

Vendim për Moszbatimin e vlerësimit strategjik dhe SEA Formular për f.Shishovë

[trx_button type=”square” style=”default” style_color=”original” size=”small” icon=”icon-file-pdf” link=”http://saraj.gov.mk/wp-content/uploads/2018/11/Odluka-za-nesproveduvanje-Shishevo-scan.pdf” popup=”no” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”]Shkarko vendimin[/trx_button]

[trx_button type=”square” style=”default” style_color=”original” size=”small” icon=”icon-file-pdf” link=”http://saraj.gov.mk/wp-content/uploads/2018/11/08-1909-8-SEA-FORMA-WORD-DOKUMENT-1.pdf” popup=”no” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”]Shkarko SEA formularin[/trx_button]

Skip to toolbar