• Општина Сарај, отвори 130 работни места согласно владиниот проект

  A9REC30
  Според одлуката на Владата на Македонија, за отворање нови работни места за сезонска работа, Општината Сарај отвори 130 работни места. Сите лица ангажирани
  Read more...
 • Hello world!

  Општина Сарај
  Read more...

'