Përkujtohet dëshmori Halil Latifi

Përkujtohet dëshmori Halil Latifi

  Nën patronazhin e komunës së Sarajit, janë bërë homazhe tek varezat e fshatit Gërçec pēr heroin e kombit Halil Latifin. Në shenjë nderimi për idealin e Halil Latifit, i cili kishte qëllim formimin e Ushtrisë Çlitimatre Kombëtare, u mbajtë...

More info

Dy Shkollat periferike “Sami Frashëri”, në vendbanimin Shishovë dhe “Bedri Tair”, Sfillare e Epërme, në prag të fillimit të sezonit të dimërit janë instaluar sistemi I nxehjes qendrore

Dy Shkollat periferike “Sami Frashëri”, në vendbanimin Shishovë dhe “Bedri Tair”, Sfillare e Epërme, në prag të fillimit të sezonit të dimërit janë instaluar sistemi I nxehjes qendrore

  Dy Shkollat periferike “Sami Frashëri”, në vendbanimin Shishovë dhe “Bedri Tair”, Sfillare e Epërme, në prag të fillimit të sezonit të dimërit janë instaluar sistemi I nxehjes qendrore, nga ana e Komunës së Sarajit. Kryetari I komunës...

More info