Të nderuar qytetarë

Të nderuar qytetarë

Kam nderin që sot në një ditë të veçantë për komunën tone, në emrin tim dhe në emër të të gjithë të punësuarve tju uroj këtë ditë. Urime 13 Dhjetori, ditën e komunës së Sarajit. Dita e sotme është padyshim një datë e rëndësishme në kalendarin e...

More info

Vendbanimet

Ne Komunën Saraj ka gjithsej 24 vendbanime: Saraj Lubin Llokë Krushopek Gërçec Shishovë Gllumovë Matkë Arnaqi e Epërme Arnaqi e Poshtme Semenisht Çajlanë Bukoviq Paniçar Rahoviç Llaskarcë Bojanë Kondovë Sfillare e Poshtme Sfillare e Epërme...

More info

Urime 28 nëntorin!

Urime 28 nëntorin!

Sot festojmë 28 Nëntorin, këtë datë me rëndësi të jashtëzakonshme për kombin tonë. 28 Nëntori, përveç gëzimit dhe krenarisë së madhe, duhet gjithmonë të na mbajë gjallë edhe ndjenjën e përgjegjësisë për përmbushjen e këtij testamenti. Me respekt...

More info