Partneret
Fillimi | Lajme | Mbykqiren punimet e objektit të Komunës

Mbykqiren punimet e objektit të Komunës

Madhësia: Decrease font Enlarge font
image

Me rastin e përvjetorit të 19 të themelimit të Komunës së Sarajit, kryetari Bekim Murati dhe Ministri I Vetqeversijes Lokale Lirim Shabani, kanë inspektuar punimet që po zhvillohen për objektin e rij të Komunës së Sarajit. Projekti në fjaë, është investim I buxhetit të Komunës së Sarajit. Vlera e përgjithshme e investimit është reth 16 milion denarë. Kryetari I Komunës Bekim Murati, theksoi se tani më ishte më se e nevojshme që edhe administrate komunale të ketë një objektë të rij, që sa më mirë dhe efikasë t’ju shërbejë nevojave të qytetarëve.

“Objekti I Komunës ka qenë I nevojshëm, por tani gjetëm hapsirë më të mirë finaciare dhe u përcaktuam që të bëhet objekti I rij. Investimi është I pastër I Komunës së Sarajit, ku vlera e përgjithshme ëshë 16 milion denarë, ndërsa hapsira është reth 800 metra katrorë. Me ktë investim do të mbyllet faza e parë, pastaj do të vazhdohet edhe me fazën e dytë, ku po I njeti objektë do të ngritet edhe një katë. Ne kemi deklaruar se Komuna e Sarajit është servis I qytetarëve dhe në shërbim të interest të tyre dhe ne po krijojmë kushte që administrate komunale t’ju përgjigjet, në mënyrën sa më të shpejtë dhe efikase kërkesave të qytetarëve”, u shpreh Bekim Murati.

 

Ndërsa, Ministri I Vetqeverisjes Lokale Lirim Shabani, tha se ne si pushtet qëndrore cdoher kemi përkrahur projektet kapitale për komunat, duke shtuar se ka një bashkpunim të ngushtë mes Ministrisë që ai drejton dhe komunave, në interest ë qytetarëve.  

  • email Email mikut
  • print Verzioni print
  • Plain text Tekst i thjeshtë