Partneret
Fillimi | Lajme | Fillonë rrikonstruimi I shkollës “Dituria”

Fillonë rrikonstruimi I shkollës “Dituria”

Madhësia: Decrease font Enlarge font
image

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka inspektuar punimet që po zhvillohen në rrikonstruimin e tërësishëm të Shkollës filllore në Saraj “Dituria”. Vlera e investimit është 320 mijë euro. Me këtë projektë do të ndrohen të gjitha dritaret, kulmë komplet të rij si dhe  dysheme të reja.  Projekti është I finasuar nga Banka Botërore, po mes  Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Kryetari Bekim Murati, u shpreh se ky është një investim kapitalë për, rrikonstruimin e tërësishëm të Shkollës “Dituria”, duke shtuar se po bënë përpjkjet maksimale që të gjitha Shkollat fillore në Komunën e Sarajit  të rrikonstruohen, mvarësishtë nga nevojat e tyre.

Ai, potencoi se me mjete buxhetore të Komunës është rrikonstruar kulmi I Shkollës fillore “Drita”, në Kopanicë si dhe në kontionuitet ndahen mjete për mirmbajtje.

Në Komunën e Sarajit, vitin e ardhshëm shkollorë, pritet të fillojë me punë edhe Shkolla e Mesme, ndërsa Cerdhja, tani më është hapur. 

 

 

  • email Email mikut
  • print Verzioni print
  • Plain text Tekst i thjeshtë