Partneret
Fillimi | Lajme | Përfundon Olimpiada, fituesit në Strugë

Përfundon Olimpiada, fituesit në Strugë

Madhësia: Decrease font Enlarge font
image

Ka përfunduar me sukses Olimpiada Shkollore-2016, në Komunën e Sarajit. Në këtë Olimpiadë janë mbatur garat në dituri, dhe në disa sporte si, fudball, basketbollë, kërcim, vvrapim dhe gjuajtje. Në këtë Olimpiadë kanë marë pjesë të gjitha Shkollat Fillore.

Vendin e parë e ka fituar shkolla Fillore “Sami Frashëri”, me 42 pikë nga Gllumova, vendin e dytë Shkolla Fillore “Dituria”, saraj me 30 pikë dhe vendin e tretë Shkolla Fillore “Drita”, nga Rashcja me 28 pikë.

Të gjithë nxënësit që kanë fituarë medalje në këtë Olimpiadë, nga Komuna e Sarajit, do të shkojnë në ekskurzion falas në Strugë.   

Olimpiada Shkollore organizohet tradicionalishtë në Komunën e Sarajit.

  • email Email mikut
  • print Verzioni print
  • Plain text Tekst i thjeshtë