Partneret
Fillimi | Lajme

Lajme

image

Sanohet defekti I kanalizimit fekal në Kondovë

Ndërmarja Publike Komunale “Saraj”, që vepronë në kuadër të Komunës së Sarajit, ka zgjeruar aktivitetin e saj në mirmbajtjen e rrjeteve të kanalizimeve fekale dhe
Më tepër
image

Takim me Semimaturantët, njoftohen për Shkollën e Mesme “Saraj”

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka pritur në një takim semimaturantët e të gjitha shkollave fillore të Komunës së Sarajit. Arsyeja e takimit ...
Më tepër
image

Përfundon Olimpiada, fituesit në Strugë

Ka përfunduar me sukses Olimpiada Shkollore-2016, në Komunën e Sarajit. Në këtë Olimpiadë janë mbatur garat në dituri, dhe në disa sporte si, fudball, basketbollë, ...
Më tepër
image

Kryetari Murati, vizitë cerdhes “Filizi”

Kryetari I Komunës së Sarajit, Bekim Murati ka vizituar cerdhen në Saraj “Filizi”. Ai, nga afër është informuar nga udhëqësia e cerdhes për rjedhën e ...
Më tepër
image

Vizitë rrugës Rashce-Saraj

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka inspektur punimet që po zhvillohen në rrugën Rashce-Saraj. Projekti në fjalë, është investim I afaristit nga Rashcja ...
Më tepër
image

Rruga kryesore në Saraj, në bulevard

 Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, bashkë më Kryetarin e Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski të shoqëruar nga Ministri I Ambientit jetsorë dhe Planifikimit ...
Më tepër
image

Festivali I rrushit në Bojanë

Fshati Bojanë është i njohur për kultivimin e rrushit dhe për këtë qëllim sot për herë të parë në këtë fshat u organizua festivali i ...
Më tepër
image

Familjarë të Isa Boletinit për vizitë në Saraj

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka pritur në një takim familjarët e Isa Boletinit, nga Mitrovica e Kosovës, si dhe  Gazmend Boletinin, drejtor aktualë ...
Më tepër
image

Miratohet buxheti për vitin 2016

Komuna e Sarajit miratoi propozim-buxhetin për vitin 2016. Bëhet fjalë për një buxhet progresiv, zhvillimor, I cili do të peshoj reth 398 milion denar, blloka ...
Më tepër
image

Fillonë rrikonstruimi I shkollës “Dituria”

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka inspektuar punimet që po zhvillohen në rrikonstruimin e tërësishëm të Shkollës filllore në Saraj “Dituria”. Vlera e ...
Më tepër
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 229 | shfaqen: 1 - 10