Partneret
Fillimi | Lajme

Lajme

image

Komuna e Sarjit shpërndanë 30 vendime të përhershme për arsimtarët

 Komuna e Sarajit sot ka shpërndarë 30 vendime pune të përhershme për të punësuarit nëpër shkollat fillore. Për vendime të  punësuarit kanë pritur me vite
Më tepër
image

Kryetari Murati dhe ambasadori Vollers bisedojnë për situatën politike në vendë

Kryetari I Komunës së Sarjit Bekim Murati ka pritur në takim ambasadorin e SHBA-ve në Maqedoni Poll Vollers. Në takim është biseduar situate e fundit ...
Më tepër
image

Komuna mbështet festivalin "Saraj Fest", për një maj

Tashmë është bërë traditë që qytetarët për festën e 1 Majit të dalin dhe të festojnë në natyrë, një nga vendet e frekuentuara ku ata ...
Më tepër
image

Komuna e Sarajit, pjesë e aktivitetit ekologjik në Maqedoni

Aktivitete për Ditën e Planetit Tokë janë mbajtur në Komunën e Sarajit nën organizimin e Ministrisë së Ambientit Jetësor me moton “Maqedonia pa mbeturina 2012”. ...
Më tepër
image

Investitorët nga Turqia të interesuar për investim në Saraj

Afaristë nga Turqia sot kanë vizituar Komunën e Sarajit, ku kanë realizuar takim me Kryetarin e Komunës së Sarajit Bekim Muratin.  Ata fillimishtë kanë shfaqur ...
Më tepër
image

Të punësuarit në NKP "Saraj", marin vendim të përhershm

  Ndërmarja Publike Komunale “Saraj”, pranë Komunës së Sarajit sot për herë të parë nga funksionimi I Ndërmarjes kashpërndarë 11 vendime të përhershme për ...
Më tepër
image

Krerët e komunave Saraj dhe Gjorçe Petrov apelojnë të mos cënohet lëvizja e lirë e qytetarëve

Nuk duhet të cënohet lëvizja e lirë e qytetarëve, policia të ketë qasje të drejtë e jo selektive në zbulimin e kryerësve të veprave penale, porositën krerët e komunës së Sarajit dhe Gjorce Petrovit, Bekim Murati dhe Sokol Mitrevski pas mbledhjes së sotme të mbajtur në komunën e Sarajit, ku të pranishëm ishin edhe kryetarët e bashkësive lokale dhe mësuese të shkollave të këtyre dy komunave. ...
Më tepër
image

Ndriçim publik edhe në fshatrat e komunës së Sarajit

Komuna e Sarajit në bashkëpunim me qytetin e Shkupit sot kanë promovuar ndriçimin publik nga fshati  Gllumovë deri tek qendra rekreative Matkë. Bëhet fjalë për ...
Më tepër
image

Eko-hepening në Komunën e Sarajit

Komuna e Sarajit në bashkpunim më Qendrën Kulturore në kuadër të qytetit të Shkupit “Koco Racin”, ka organizuar eko hepening me rastin e ditës së ...
Më tepër
image

Nisë shpërndarja e vendimeve për legalizim

 Komuna e Sarajit sot zyrtarishtë ka shpërndarë  vendimet e para për legalizimin e objekteve pa leje.  Deri më tani administrate komunalë në fazë të parë ...
Më tepër
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 229 | shfaqen: 91 - 100