Partneret
Fillimi | Lajme

Lajme

image

Vazhdohet ndërprerja e mësimin nëpër shkollat fillore të Sarajit

Kryetari i Komunës së Sarajit, Bekim Murati në konsulltim me inspektorin e autorizuar arsimor dhe me Drejtorët e shkollave fillore në Komunën e Sarajit, për shkaqe të të reshurave të mëdha të borës dhe temperaturave të ulëta, vendosi që ndërprerja e procesit edukativo-arsimorë të vazhdohet edhe për javën e ardhshme.
Më tepër
image

Pastrohen të gjitha rrugët e Komunës së Sarajit

Komuna e Sarajit ka ndërrmarë një aksion për pastrimin e të gjitha rrugëve edhe në fshatrat më të thella të kësaj komune me qëllim të lehtësimit të lëvizjes për të gjithë banorët e kësaj zone....
Më tepër
image

Poliklinika e parë private ”Merkur” hapet në komunën e Sarajit

U hap solemnishtë poliklinika moderne ”Merkur” në komunën e Sarajit. Me këtë gratë e Dervenit vetëm me “kartona të kaltërt”, do të kenë në pragë të shtëpisë mjeken gjenekologe, Dr.Suzana Ognenovska si dhe laboratorin biokomike.Gjashtë ditë në javë mund t’i bëjnë analizat e gjakut të gjithë qytetarët në çdo kohë....
Më tepër
image

Pastrohen rruget nga bora në Komunën e Sarajit

Komuna e Sarajit ka ndërrmarë një aksion për pastrimin e të gjitha rrugëve edhe në fshatrat më të thella të kësaj komune me qëllim të ...
Më tepër
image

Bekim Murati, kryetar i ri i Sarajit

Bekim Murati prej të enjtes edhe zyrtarisht mori detyrën e kryetarit të Komunës së Sarajit. Ai pas marrjes së certifikatës tha se do të realizojë ...
Më tepër
image

Banorët e Sarajit treguan vetëdije të lartë

Në Komunën  e Sarajit ka përfunduar me sukses  projektin e aplikimit të kërkesave për legalizimin e objekteve pa leje. Banorët e vendbanimeve të Sarajit kanë ...
Më tepër
image

Bukoviçi me shkollë të re

Shkup, 1 shtator - Pas më tepër se një viti mësim nëpër objekte të improvizuara , nxënësit e shkollës fillore “Emin Duraku”, nga ...
Më tepër
image

Përurohen rrugicat në fshatrat Kondovë dhe Saraj

Komuna e Sarajit vazhdon investimet në infrastrukturën rrugore. Ushtruesja e detyrës kryetare e komunës, Vejzie Kovaçi ka marë pjesë në lë[shimin në përdorim të dy ...
Më tepër
image

Komuna e Sarajit shtron sofrën e iftarit

Saraj, 17 gusht - Komuna e Sarajit në bashkëpunim me Forumin Rinor Islam, për të tretën herë me radhë  për hir të muajit të bekuar ...
Më tepër
first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last gjithsej: 229 | shfaqen: 101 - 110