Partneret
Fillimi | Lajme

Lajme

image

Isa Boletini po vjen në Saraj

Përmendorja e Isa Boletinit së shpejti pritet që të vendoset në Saraj. Për momentin janë duke u bërë përpjekjet e fundit për vendosjen e përmendores
Më tepër
image

Komuna e Sarajit, shënon përvejtorin

Komuna e Sarajit, me një aktivitet solemn ka shënuar përvjetorin e 19 të themelimit të saj. Me këtë rast, i pranishëm ishte zëvendës kryeministri për implementimin ...
Më tepër
image

Mbykqiren punimet e objektit të Komunës

Me rastin e përvjetorit të 19 të themelimit të Komunës së Sarajit, kryetari Bekim Murati dhe Ministri I Vetqeversijes Lokale Lirim Shabani, kanë inspektuar punimet ...
Më tepër
image

Përurohet rruga në Shishovë

Në vendbanimin Shishovë u bë përurimi I asfaltimit të rrugës kryesore. Proektë I përbashkët I Komunës së Sarajit dhe Qytetit të Shkupit. Vlera e investimit ...
Më tepër
image

BekimMurati: Kërkon më shumë fonde

Kryetari i Komunës së Sarajit Bekim Murati, ka marë pjesë në takimin konsultativ mes Maqedonisë dhe BE-së, që po mbahet në Ohër. Në fjalimin e ...
Më tepër
image

Qendra rajonale e Ministris së Buqësisë

Ministri I Ekponomisë  Bekim Neziri, I shoqëruar nga sekretari shtetëror në Ministrin e Buqësisë Besir Jashari, bashkë me kryetarin e Komunës së Sarajit, Bekim Murati  kanë ...
Më tepër
image

Saraji me Çerdhe të re

Në  kuadër të  projektit qeveritar “Çerdhe për çdo lagje”, sot zyrtarisht u hap çerdhja e parë në komunën e Sarajit të Shkupit. i pranishëm në ...
Më tepër
image

Inspektohen punimet në Shishovë

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati, I shoqëruar nga administrate komunale kanë inspektuar punimet që po zhvillohen në infrastrukturën rrugore në vendbanimin Shishovë të ...
Më tepër
image

Murati mori pjesë në prezantimin e komunave të Shkupit në Bruksel

Kryetari i Komunës së Sarajit, Bekim Murati, mori pjesë në një vizitë në Bruksel, në kuadrin e projektit “Shkupi në Bruksel”, në kuadër të manifestimit ...
Më tepër
image

Për herë të parë organizohet festivali i rrushit të Bojanës

Fshati Bojanë është i njohur për kultivimin e rrushit dhe për këtë qëllim sot për herë të parë në këtë fshat u organizua festivali i ...
Më tepër
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 229 | shfaqen: 11 - 20