Partneret
Fillimi | Lajme

Lajme

image

Shtrohet me pllaka të bekaonit një rrugë në Kondovë

Komuna e Sarajit po vazhdon të realizoj projektet e saja, sa I përket zhvillimit të infrastrukturës lokale. Sot edhe zyrtarisht u përurua një rrugicë në
Më tepër
image

Asfaltohet rruga në Kondovë

Komuna e Sarajit bëri përurimine asfaltimit të një rrugë lokale në vendbanimin Kondovë....
Më tepër
image

Riparohet rruga Saraj-Bojanë

Komuna e Sarajit në bashkpunim me Ndërmarjen Publike “Makedonia Pat”, ka filluar punimet intensive për rrikonstruimin e rrugës rrajonale 402, që fillonë nga Saraji deri në Bojanë....
Më tepër
image

Shënohet 7 Marsi

Me një akadami solmene në Komunën e Sarajit është shënuar 7 marsi Dita e Mësuesit....
Më tepër
image

Ndihmohen fëmijët në nevojë

Shoqata Humanitare “Kalliri I Mirsisë”, në bashkpunim me Komunën e Sarajit ka shpërnda reth 35o pako me ndihma për fëmijët e e familjeve të rezikuar ...
 Vizito faqen
image

Komuna e Sarajit ju bënë thirje qytetarëve që të shpejtojn legalizimet

Edhe 70 qytetarë të Komunsës së Sarajit sot kanë marr vendimet për legalizimin e objekteve të ndërtuara pa leje. Kryetari I Sarajit Bekim Murati njofton ...
Më tepër
image

Murati dhe Suma bisedojnë për IPA fondet

Kryetari i Komunës së Sarajit Bekim Murati ka pritur në takim punë kryetarin e Komunës së Hanit të Elezit Rufki Sumën. Temë kryesore e takimit ...
Më tepër
image

Dhurata për Vitin e Ri, nxënësve

Me rastin e festës së Vitit të Ri, Kryetari I Komunës Bekim Murati, të gjith nxënësve të klasave të para në mënyrë simbolike ju ka ...
Më tepër
image

Miratohet buxheti I Komunës

Këshilli I komunës së Sarajit ka miratuar propozim-buxhetin për vitin 2014. Sipas, planifikimeve buxhetore, Komuna e Sarajit për këtë vit do të ketë një buxhet ...
Më tepër
image

Takim, mes Kryetarit të Komunës Bekim Muratit dhe ambasadorit të Bosnjës

Kryetari I Komunës së Sarajit Bekim Murati ka pritur në takim ambasadorin e Bosnjës në Shkup Zdravko Bekoviq.   Fillimisht kryetari Bekim Murati e ka njoftuar ambasadorin ...
Më tepër
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 229 | shfaqen: 31 - 40