Partneret
Fillimi | Lajme | Shpallje

Shpallje

image

Vendim per realizim te vleresimit strategjik

Shkarkoni dokumentet SEA Formulari Vendimi
Më tepër
image

KORIGJIM TË SHPALLJES nr. 1/2012

Korigjim të shpalljes nr 1/2012 e shpallur në mediume të shtypyra Fokus, Utrinski Vesnik dhe Zhurnal më datën 28.11.2012, si dhe në Gazetën Zyrtare të R.M. nr. 149/2012 të shpallur më datën 27.11.2012, për tjetërsimin e tokës ndërtimore pronësi e Republikës së Maqedonisë me anë të ankandit publik elektronik në Komunën e Sarajit....
Më tepër
image

SHPALLJE NR. 1/2012

Për tjetërsim (shitje) të tokës ndërtimore pronësi e Republikës së Maqedonisë me ankand publik elektronik në Komunën e Sarajit ...
Më tepër
back 1 2 gjithsej: 13 | shfaqen: 11 - 13