Pyetje për Kryetarin

Plotësoni formen në vijim dhe shtypni ENTER për të dërguar mesazhin.

[trx_form style=”form_custom” return_page=”0″ top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”] [trx_form_item type=”text” label_position=”top” top=”inherit” bottom=”inherit” left=”inherit” right=”inherit”] [/trx_form]

Прашања за градоначалникот

Пополнете го формуларот ако имате прашања за градоначалнико на општина Сарај.

[Form id=”9″]

Kalo te paneli