На сите граѓани од православна вероисповед им го честитам Божиќ.

На сите граѓани од православна вероисповед им го честитам Божиќ.

Нека целата година ви прати чувство на љубов, среќа и потреба за блиските да бидат до вас. Среќен Божиќ! Të gjithë qytetarëve të besimit ortodoks, ju uroj Krishtlindjet. Le tju përcjell gjatë gjithë vitit një ndjenjë dashurie, lumturie dhe nevoja...

More info