Јавен повик за формирање на Иницијативен Совет

Јавен повик за формирање на Иницијативен Совет

Општина објавува јавен повик за формирање на Иницијативен Совет врз основа на член 16 од Законот за младинско учество и младински политики. Иницијативен совет е неформална група која ја има за цел да ги консултира младите и да ги застапува...

More info

9 Maj – Dita e Evropës

9 Maj – Dita e Evropës

9 Maj – Dita e Evropës çdo vit kremton paqen dhe unitetin në Evropë. Kjo datë shënon përvjetorin e deklaratës së Schuman’-it historik që parashtroi idenë e tij për një formë të re të bashkëpunimit politik në Evropë, e cila e bëri të...

More info

Saraj Fest 2022

Saraj Fest 2022

Me rastin e festivalit “Saraj Fest 2022”, sot në hapësirat e komunës së Sarajit kryetari z. Bexheti mirëpriti shoqnitë kulturore artistike pjesmarëse në këtë festival, të cilëve ju shprehi mirënjohje për kontributin dhe punën e...

More info