Saraj Fest 2022

Saraj Fest 2022

Me rastin e festivalit “Saraj Fest 2022”, sot në hapësirat e komunës së Sarajit kryetari z. Bexheti mirëpriti shoqnitë kulturore artistike pjesmarëse në këtë festival, të cilëve ju shprehi mirënjohje për kontributin dhe punën e...

More info

Kryetari i Këshillit Komunal Saraj z.Muhamed Ramadani dje dhe sot ka qëndruar në Lukavac qytet i vendosur në kantonin Tuzla të Bosnjës dhe Hercegovinës ku ka mar pjesë në Panairin Ndërkombëtar për turizëm dhe ekologji “LIST” 2022.

Kryetari i Këshillit Komunal Saraj z.Muhamed Ramadani dje dhe sot ka qëndruar në Lukavac qytet i vendosur në kantonin Tuzla të Bosnjës dhe Hercegovinës ku ka mar pjesë në Panairin Ndërkombëtar për turizëm dhe ekologji “LIST” 2022.

Me këtë rast ka realizuar edhe takim me kryetarin e Komunës së Lukavacit z.Edin Delic ku ka përcjellur edhe mesazhin e kryetarit z.Blerim Bexhetit ku janë dakorduar për bashkëpunim në disa sfera të ndryshme midis Komunës së Sarajit dhe Komunës së...

More info