Во општина Сарај, градоначалникот Блерим Беџети именуваше нови директори во две општински основни училишта.

Во општина Сарај, градоначалникот Блерим Беџети именуваше нови директори во две општински основни училишта.

Во општина Сарај, градоначалникот Блерим Беџети именуваше нови директори во две општински основни училишта, меѓу кои: – Во „Ибе Паликуќа“ во Бојана е именуван Лулзим Мустафа – директор со мандат од четири години, а. – За вршител...

More info