Меѓународен ден на Бошњаците

Меѓународен ден на Бошњаците

Почитувани сограѓани од босанската заедница, во име на градоначалникот Блерим Беџети, во име на Советот и во име на граѓаните на општина Сараево, ви упатуваме најискрени честитки по повод 28 септември, Меѓународниот ден. на Бошњаците. Општина...

More info