Të dashur qytetarë

Të dashur qytetarë

Në emrin tim personal dhe në emër të administratës komunale, të gjithë qytetarëve dhe institucioneve komunale ju uroj festën e Vtit të ri duke ju dëshiruar së pari shëndet, lumturi dhe harmoni në familjet tuaja. Mërgimtarëve që janë kthyer për...

More info