Почитувани граѓани,

Почитувани граѓани,

Во мое лично име и во име на општинската администрација, на сите граѓани и општинските институции им ја честитам Новата година, посакувајќи ви пред се здравје, среќа и хармонија во вашите семејства. На граѓаните од диаспората кои се вратија за...

More info