Зголемување на реализацијата на буџетот за 2022 година

Зголемување на реализацијата на буџетот за 2022 година

Со посветеноста на Градоначалникот, администрацијата и советот на општината, од почетокот на мандатот, општина Сарај продолжува да бележи раст во реализацијата на буџетот. За 2022 година реализацијата на буџетот на Општина Сарај изнесува...

More info

🚧 J.П Паркови и Зеленило започнува со голема акција за чистење и уредување на зеленилото во општина Сарај.

🚧 J.П Паркови и Зеленило започнува со голема акција за чистење и уредување на зеленилото во општина Сарај.

J.П Паркови и Зеленило започнува со голема акција за чистење и уредување на зеленилото во општина Сарај. Директорот на Ј.П Паркови и зеленило г. Зухејр Реџепи заедно со директорката на Јавното комунално претпријатие г-ѓа Миранда Рамети, денеска...

More info