Денеска се одржа 13-та седница на советот на општина Сарај

Денеска се одржа 13-та седница на советот на општина Сарај

На овa седница беа одобрени 15 точки: – Квартален извештај за реализација на Буџетот на општина Сарај за периодот од: 01.10.2022 до 31.12.2022 година. – Квартален извештај на ЈПК-,,Сарај,,-Сарај, за период од: 01.10.2022 до 31.10.2022...

More info

Зголемување на реализацијата на буџетот за 2022 година

Зголемување на реализацијата на буџетот за 2022 година

Со посветеноста на Градоначалникот, администрацијата и советот на општината, од почетокот на мандатот, општина Сарај продолжува да бележи раст во реализацијата на буџетот. За 2022 година реализацијата на буџетот на Општина Сарај изнесува...

More info

🚧 J.П Паркови и Зеленило започнува со голема акција за чистење и уредување на зеленилото во општина Сарај.

🚧 J.П Паркови и Зеленило започнува со голема акција за чистење и уредување на зеленилото во општина Сарај.

J.П Паркови и Зеленило започнува со голема акција за чистење и уредување на зеленилото во општина Сарај. Директорот на Ј.П Паркови и зеленило г. Зухејр Реџепи заедно со директорката на Јавното комунално претпријатие г-ѓа Миранда Рамети, денеска...

More info

Градоначалникот г.Блерим Беџети ја пречека на средба Претседателката на Здружението за афирмација на жените во Скопје, г-ѓа. Ајгил Сулејман.

Градоначалникот г.Блерим Беџети ја пречека на средба Претседателката на Здружението за афирмација на жените во Скопје, г-ѓа. Ајгил Сулејман.

Градоначалникот г.Блерим Беџети ја пречека на средба Претседателката на Здружението за афирмација на жените во Скопје, г-ѓа. Ајгил Сулејман. Средбата беше од информативен карактер и има за цел продлабочување на соработката меѓу општина Сарај и...

More info

Почитувани граѓани,

Почитувани граѓани,

Во мое лично име и во име на општинската администрација, на сите граѓани и општинските институции им ја честитам Новата година, посакувајќи ви пред се здравје, среќа и хармонија во вашите семејства. На граѓаните од диаспората кои се вратија за...

More info