Sot bashkë me zv. Ministrin për Transport dhe lidhje z. Bekim Rexhepi, Drejtorin e Ndërmarjes publike për rrugë shtetërore z. Ejup Rustemi, Drejtorin e Ndërmarjes Makedonijapat z. Konstadin Acevski i vëzhguam nga afër punimet për asfaltimin dhe sanimin e rrugës kryesore prej në Bojanë der në Saraj – në gjatësi prej 3km.

Sot bashkë me zv. Ministrin për Transport dhe lidhje z. Bekim Rexhepi, Drejtorin e Ndërmarjes publike për rrugë shtetërore z. Ejup Rustemi, Drejtorin e Ndërmarjes Makedonijapat z. Konstadin Acevski i vëzhguam nga afër punimet për asfaltimin dhe sanimin e rrugës kryesore prej në Bojanë der në Saraj – në gjatësi prej 3km.

Në kuadër të programës vjetore për mirmbajtje dhe rikonstruim të rrugëve regjionale Punimet zhvillohen me finansimin e Ndërmarjes Publike për rrugë shtetërore.

More info

Sekretari i komunës së Sarajit z. Sefi Shabani bashkë me kreun e BFI-së Reis Ul Ulema Shaqir efendi Fetahun, Myftiun e Myftinisë së Shkupit dr.Qenan ef.Ismaili dhe hoxhallarë të tjerë prezent, sot hudhën gurthemelin për ndërtimin e një xhamie të re në vendbanimin Gërçec.

Sekretari i komunës së Sarajit z. Sefi Shabani bashkë me kreun e BFI-së Reis Ul Ulema Shaqir efendi Fetahun, Myftiun e Myftinisë së Shkupit dr.Qenan ef.Ismaili dhe hoxhallarë të tjerë prezent, sot hudhën gurthemelin për ndërtimin e një xhamie të re në vendbanimin Gërçec.

“Ku ka vepra nuk ka nevoj për shumë fjalë, ky gurthemel tregon shumë për jetën fetare ktu në Komunën e Sarajit. Gjatë 4 viteve të fundit thuajse çdo vit kemi ndonjë gurthemel apo hapje të ndonjë xhamie siç ishte dje hapja solemne e xhamisë në...

More info