Me iniciativë të organizatës humanitare Kalliri i Mirësisë dhe komunës së Sarajit, sot bashkë me kryetarin z. Nexhat Lika vizituam shkollën fillore periferike “Bedri Tairi” në Sfillare të Epërme. Në këte aktivitet humanitar u ndanë çanta dhe paisje shkollore për fëmijët të cilët fillojnë me vitin e rri shkollor, në të gjitha shkollat fillore në komunën tonë.

Me iniciativë të organizatës humanitare Kalliri i Mirësisë dhe komunës së Sarajit, sot bashkë me kryetarin  z. Nexhat Lika vizituam shkollën fillore periferike “Bedri Tairi” në Sfillare të Epërme. Në këte aktivitet humanitar u ndanë çanta dhe paisje shkollore për fëmijët të cilët fillojnë me vitin e rri shkollor, në të gjitha shkollat fillore në komunën tonë.

Përshëndesim iniciativën e organizatës dhe ne gjithmonë do të jemi të gatshëm të mbështesim aktivitete të tilla. Në vazhdën e punimeve për arsim cilësor dhe rregullimin e infrastrukturës shkollore, komuna Saraj në këtë shkollë ka ndërtuar mur...

More info

INFORMIM

Informohen të gjith ato që kanë aplikuar për instruktor rajonal dhe regjistrues se me datë 20.08.2021 (e premte) do të jetë testimi i kandidatëve në lokalet e shkollës fillore “Dituria – Saraj” në ora 13:30. Kandidatët duhet të...

More info

Vazhdojnë punimet me intenzitet të lartë në përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Saraj.

Vazhdojnë punimet me intenzitet të lartë në përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Saraj.

Nga sot fillon bekatonizimi i 3 rrugicave në rrugën kryesore “Dardania”. Продолжуваат работите со висок интензитет за подобрување на патната инфраструктура во Сарај. Од денеска започнува бекатонизацијата на 3 улици на главниот пат...

More info