Këshilli i komunës së Sarajit sot në seancën e mbajtur unanimisht miratoi për vitin 2022.

Këshilli i komunës së Sarajit sot në seancën e mbajtur unanimisht miratoi për vitin 2022.

Në buxhetin për vitin 2022 parashihet zhvillimi dhe digjitalizimi i procesit edukativo – arsimor, zhvillimi i infrastrukturës, instalimi dhe mirëmbajtja e ujësjellësve dhe kanalizimeve, si dhe mbështetja për nismat kulturore sportive që janë në interes publik.
Falenderojmë këshilltarët dhe administratën komunale në përgjithësi për punën dhe përkushtimin e tyre deri në përfundimin e këtij procesi shumë të rëndësishëm për komunën.
Për më tepër detaje klikoni në linkun më poshtë.