Vizitë në SHFK “Dituria” – Saraj

Vizitë në SHFK “Dituria” – Saraj

Sot bashkë me sekretarin shtetëror z. Selajdin Beluli dhe drejtorin z. Gani Asllani vizituam SH.F.K “Dituria” Saraj për të parë nga afër punimet e realizuara në hapësirat e toaletëve të renovuara në shkollën qendrore në Saraj dhe në shkollën periferike në Lubin.
Në këtë projekt është realizuar renovimi i tërësishëm i toaletëve, ndrimi i pllakave, gypave atmosferik, ndriqimi elektrik, ndrimi i dyerve dhe dritareve (të njejtat nga plastika janë zëvendësuar me alumunium).

Vlera e projektit është 1.950.000 den, ku 1.400.000 den. janë finansuar nga “Qendra Maqedonase për Edukim” dhe USAID ndërsa 450.000 den. nga Komuna e Sarajit dhe SH.F.K Dituria.
Gjithashtu në këtë takim ndëgjova nga afër kërkesat dhe nevojat e mësimdhënësve dhe i përgëzova për përkushtimin dhe punën e shkëlqyer