Përfaqësuesi i Komunes së Sarajit z.Xhelal Jakupi mirëpriti në takim kryetarin e SHKA “Shqiponjat” z. Fevzi Hebipi

Përfaqësuesi i Komunes së Sarajit z.Xhelal Jakupi mirëpriti në takim kryetarin e SHKA “Shqiponjat” z. Fevzi Hebipi
Sot përfaqësuesi i Komunes së Sarajit z.Xhelal Jakupi mirëpriti në takim kryetarin e SHKA “Shqiponjat” z. Fevzi Hebipi njëherit edhe organizator i Fastivalit Ndërkombëtar “Shkupi Folk Fest 2022 dhe përfaqësuesit e shoqërive kulturore artistike të cilat do të marin pjesë në këtë festival.
Z.Xhelal Jakupi shtoi se Komuna e Sarajit do jetë gjithmonë e hapur për përkrahje të këtyre ngjarjeve që për qëllim kanë promovimin e vlerave kulturore artistike.