Хуманитарната организација „Калири и Миресис“ заедно со општина Сарај денеска подели 100 пакети со прехранбени производи

Хуманитарната организација „Калири и Миресис“ заедно со општина Сарај денеска подели 100 пакети со прехранбени производи

По повод благословениот месец Рамазан, хуманитарната организација „Калири и Миресис“ заедно со општина Сарај денеска подели 100 пакети со прехранбени производи на семејствата кои имаат потреба во населените места од нашата општина.