241

km2

1996

Година на формирање

39.884

Граѓани

Вести

Сите вести

Информации за граѓаните

Здравство

Здравство

Во територијата на општина Сарај работат голем број на амбуланти: Општа...

повеќе
Образование

Образование

  Në teritorin e Komunës Saraj veprojnë këto institucione...

повеќе
Географска положба

Географска положба

Komuna e Sarajit ka një pozitë të volitshme gjeografike për zhvillimin e...

повеќе

е-услуги

dokumente2
prasanja
raportiraj-problem

Приходи во години

  • Приходи во денари

Kontakt info

Адреса: Ул. Слобода, бр.36 Сарај – Скопје
тел:  02 2057 990
e-mail:  info@saraj.gov.mk

Повеќе>

Јавни огласи

Сите огласи