Меѓународен ден на Бошњаците

Меѓународен ден на Бошњаците
Почитувани сограѓани од босанската заедница, во име на градоначалникот Блерим Беџети, во име на Советот и во име на граѓаните на општина Сараево, ви упатуваме најискрени честитки по повод 28 септември, Меѓународниот ден. на Бошњаците. Општина Сарај ќе продолжи да гради мостови на соработка меѓу сите припадници на етничките заедници на својата територија, почитувајќи ги различностите и културните традиции.