Концерт по повод 110-годишнината од ослободувањето на Скопје под покровителство на општина Сарај

Концерт по повод 110-годишнината од ослободувањето на Скопје под покровителство на општина Сарај

По повод 110-годишнината од ослободувањето на Скопје под покровителство на општина Сарај, синоќа на плоштадот Иса Болетини се одржа концерт на кој настапи иконата на автентичната албанска музика Миранда Хашани заедно со Бесиана Мехмеди и Неки Емра. Им благодариме на уметниците за нивните изведби и на сите присутни за нивното присуство.