Koncert me rastin e 110 vjetorit të çlirimit të Shkupit nën kujdesin e komunës së Sarajit

Koncert me rastin e 110 vjetorit të çlirimit të Shkupit nën kujdesin e komunës së Sarajit
Me rastin e 110 vjetorit të çlirimit të Shkupit nën kujdesin e komunës së Sarajit mbrëmë u mbajt koncert në sheshin Isa Boletini ku performuan ikona e muzikës së mirëfilltë shqipe Miranda Hashani bashkë me Besiana Mehmedi dhe Neki Emra.
Falenderojmë artistat për performansat dhe të gjithë të pranishmit për prezencën e tyre.