Sot kisha nderin që bashkë me kolegë dhe bashkëpartiak të kujtojmë heroin tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skenderbeu, i cili me shekuj na ka motivuar vazhdimisht për të ruajtur dinjitetin dhe krenarinë tonë kombëtare.

Sot kisha nderin që bashkë me kolegë dhe bashkëpartiak të kujtojmë heroin tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skenderbeu, i cili me shekuj na ka motivuar vazhdimisht për të ruajtur dinjitetin dhe krenarinë tonë kombëtare.

Gjithashtu sot shënojmë edhe 40 vjetorin e konstituimit dhe organizimit të Lëvizjes Popullore të Kosovës, organizatë e cila luajti rol jashtëzakonisht të veçantë në mbrojtjen e idealit kombëtar. Sot përkujtojmë edhe veprimtarët Jusuf e Bardhosh...

More info

На сите граѓани од православна вероисповед им го честитам Божиќ.

На сите граѓани од православна вероисповед им го честитам Божиќ.

Нека целата година ви прати чувство на љубов, среќа и потреба за блиските да бидат до вас. Среќен Божиќ! Të gjithë qytetarëve të besimit ortodoks, ju uroj Krishtlindjet. Le tju përcjell gjatë gjithë vitit një ndjenjë dashurie, lumturie dhe nevoja...

More info

Sot bashkë me këshilltarin komunal z. Musa Alili kisha vizituam çerdhen “Flutura” në Kondovë, me çrast për këtë fundvit ndam edhe pako për fëmijët të cilët qëndrojnë në këtë çerdhe.

Sot bashkë me këshilltarin komunal z. Musa Alili kisha vizituam çerdhen “Flutura” në Kondovë, me çrast për këtë fundvit ndam edhe pako për fëmijët të cilët qëndrojnë në këtë çerdhe.

Gjithashtu në këtë vizitë ndëgjova nga afër kërkesat e punëtorëve dhe i përgëzova për punën e tyre të shejntë. Денеска заедно со општинскиот советник г. Муса Алили ја посетивме градинката “Флутура” во Кондово, во оваа прилика за...

More info

Propozim Buxheti për vitin 2022

Propozim Buxheti për vitin 2022

Për të gjithë qytetarët të cilët  janë të interesuar që të japin vërejtje, sugjerime apo propozime rreth buxhetit të vitit 2022, mund të na shkruajnë duke mbushur formularin mëposhtë! Afati i fundit deri kur mund të na shkruani në lidhje me...

More info

Komuna e Sarajit në bashkëpunim me Ndërmarjen Ujsjellës dhe Kanalizime kanë riparuar rrjetin ekzistues të ujsjellësit në dy lagje të vendbanimit Bukoviq.

Komuna e Sarajit në bashkëpunim me Ndërmarjen Ujsjellës dhe Kanalizime kanë riparuar rrjetin ekzistues të ujsjellësit në dy lagje të vendbanimit Bukoviq.

Rikonstruimi i rrjetit në tërësi është kryer në gjatësi prej 350m dhe gjithsej janë kyçur 25 shtëpi. Општина Сарај во соработка со Јавното Претпријатие Водовод и Канализација ја санираше постојната водоводна мрежа во две улици во населенотобмедто...

More info

Në kuadër të projektit “Integrimi Ndëretnik i të Rinjëve në Arsim” nga USAID, i implementuar nga Qendra Maqedonase për Edukim Qytetar, kisha nderin që bashkë me përfaqësuesit e njësisë për arsim në Komunën e Sarajit të mirëpresim nxënësit pjesmarës në këtë projekt.

Në kuadër të projektit “Integrimi Ndëretnik i të Rinjëve në Arsim” nga USAID, i implementuar nga Qendra Maqedonase për Edukim Qytetar, kisha nderin që bashkë me përfaqësuesit e njësisë për arsim në Komunën e Sarajit të mirëpresim nxënësit pjesmarës në këtë projekt.

Në këtë takim nxënësit ishin shumë konstruktiv në kërkesat që parashtruan ndaj institucionit komunë dhe mua si kryetarë dhe si prioritete ishin: Krijimi e një korsie për vrapim, hapja e një biblioteke në nivel komunal dhe rregullimi i terreneve...

More info

Sot bashkë me sekretarin z. Shabani dhe përfaqësuesit e njësisë për Arsim në Komunën e Sarajit z. Rexhepi dhe z. Ameti mbajtëm mbledhjen e radhës me të gjithë drejtorët e shkollave fillore dhe çerdheve të cilat operojnë në komunën tonë.

Sot bashkë me sekretarin z. Shabani dhe përfaqësuesit e njësisë për Arsim në Komunën e Sarajit z. Rexhepi dhe z. Ameti mbajtëm mbledhjen e radhës me të gjithë drejtorët e shkollave fillore dhe çerdheve të cilat operojnë në komunën tonë.

Në këtë mbledhje u diskutua për gjendjen aktuale, zhvillimin e mëtutjeshëm të shkollave dhe realizimin e pikave të programit tonë zgjedhorë për 4 vitet e ardhëshme, që për qëllim kanë përmirësimin dhe digjitalizimin e kushteve për zhvillim efikas...

More info