Të nderuar qytetarë,

Të nderuar qytetarë,

Kam kënaqësinë që në emrin tim personal, nè emèr tè kèshillit dhe në emër të të gjithè tè punèsuarve të Komunës së Sarajit, t’ju përcjell urimet...

Read more
Të nderuar qytetarë

Të nderuar qytetarë

Kam nderin që sot në një ditë të veçantë për komunën tone, në emrin tim dhe në emër të të gjithë të punësuarve tju uroj këtë ditë. Urime 13...

Read more