SHPALLJE

SHPALLJE

  Komuna e Sarajit, shpall Shpallje Publike për angazhim të përkohshëm të personave për shpërndarjen, respektivisht distribuimin e Aktvendimeve për tatim të pronës për vitin 2018.  Në Shpalljen publike mund të paraqiten të gjithë personat e...

More info

Urime 8 Marsi

Urime 8 Marsi

  Me rastin e 8 marsit Ditës ndërkombëtare të gruas dëshiroj të përcjellë urimet më të përzemërta për nënat, motrat, gjyshet, vajzat tona dhe u shpreh urimet e mija të sinqerta duke ju dëshiruar suksese dhe prosporitet në çdo fushë të jetës...

More info

Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit

Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit

  Të nderuar e të respektuar mësuese, mësues, profesorë, pedagogë dhe gjith Ju që kontriboni në arsimimin e gjeneratave të reja Ju uroj nga zemra Gëzuar Festën e 7 Marsit, ditën e cila simbolizon hapjen e shkollës së parë shqipe dhe fillimin...

More info