Njoftim

Njoftim

Njoftohen qytetarët e Komunës së Sarajit se nesër (e shtunë) është afati i fundit për dorëzimin e elaborateve gjeodezike për objektet e ndërtuara pa leje për të cilët kërkesë është parashtruar në vitin 2011/2016. Kryetari BlerimBexheti me qëllim...

More info

Lajmërim

Lajmërim

    Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, kërkon mirëkuptim nga qytetarët e komunës së Sarajit, pasi që për arsye shëndetësore në afat prej një muaji nuk do të jetë në komunë për të ju përgjigjur kërkesave dhe nevojave të...

More info