Градоначалникот Блерим Беџети учествуваше на свечениот ручек со претседателката на Република Косово г-ѓа Вјоса Османи и колегите од другите општини.

Градоначалникот Блерим Беџети учествуваше на свечениот ручек со претседателката на Република Косово г-ѓа Вјоса Османи и колегите од другите општини.

По повод посетата на претседателот на Република Косово, г. Вјоса Османи Садриу, ја имав честа да учествувам на свечениот ручек заедно со колегите од другите општини.