Kryetari Blerim Bexheti mori pjesë në drekën solemne me Presidenten e Republikës së Kosovës Znj,Vjosa Osmani dhe kolegët e komunave tjera.

Kryetari Blerim Bexheti mori pjesë në drekën solemne me Presidenten e Republikës së Kosovës Znj,Vjosa Osmani dhe kolegët e komunave tjera.

Me rastin e vizitës së Presidentes së Republikës së Kosovës znj. Vjosa Osmani Sadriu, kisha nderin që të mar pjesë në drekën solemne bashkë me kolegët nga komuna tjera.