Градоначалникот Блерим Беџети денеска беше домаќин на мониторинг офицерот од ОБСЕ

Градоначалникот Блерим Беџети денеска беше домаќин на мониторинг офицерот од ОБСЕ
Градоначалникот Блерим Беџети денеска беше домаќин на мониторинг офицерот од ОБСЕ во Скопје, г-ѓа Нестани Капанадзе.

На оваа средба теми на разговор беа главно важни прашања во насока на подобрување на квалитетот на животот во нашата општина но и во регионот.

Општина Сарај секогаш ќе остане отворена за соработка и заеднички проекти со меѓународните партнери