Kryetari Blerim Bexheti priti në takim oficeren nga OSBE-ja

Kryetari Blerim Bexheti priti në takim oficeren nga OSBE-ja

Sot, kryetari Blerim Bexheti priti në takim oficeren nga OSBE-ja për monitorim në Shkup, zonjën Nestani Kapanadze.

Në këtë takim tema diskutimi ishin kryesisht çështje të rëndësishme që për qëllim kanë përmirësimin e cilësisë së jetës në komunën tonë por edhe në rajon.

Komuna e Sarajit do të ngelet e hapur gjithmonë për bashkëpunim dhe projekte të përbashkëta me partnerët ndërkombëtar