Градоначалникот г.Блерим Беџети ја посети градината „Флутура“ во Кондово

Градоначалникот г.Блерим Беџети ја посети градината „Флутура“ во Кондово

Градоначалникот Блерим Беџети денеска имаше задоволство да ја посети градината „Флутура“ во Кондово, по повод крајот на годината, каде ја проследи програмата подготвена со поезија и оро. Го имаше и задоволството да им подари пакет на децата кои престојуваат во овој јасли.