Честитки за благословениот месец Рамазан

Честитки за благословениот месец Рамазан

По повод благословениот месец Рамазан во мое лично име и во име на општинската администрација ви изразувам искрени честитки, посакувајќи до сите вас лесен пост, хармонија, мир и благосостојба во вашите домови.