Urime Muaji i bekuar i Ramazanit

Urime Muaji i bekuar i Ramazanit

Me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit komuna e Sarajit uron të gjithë besimtarët duke ju dëshiruar agjërim të lehtë, harmoni, paqe dhe begati në shtëpitë tuaja.