✅Заврши реконструкцијата на фасадата и прозорците во основното училиште Дитурија – Сарај

✅Заврши реконструкцијата на фасадата и прозорците во основното училиште Дитурија – Сарај

Градоначалникот на општина Сарај г. Блерим Беџети денеска заедно со министерот за образование и наука г. Јетон Шаќири и директорот на О.У Дитурија г. Зеко Абази, одблиску извршиа увид во работите кои се извршени за целосно реконструкција на...

More info

✅ ЗАВРШИ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ФАСАДАТА И ПРОЗОРИТЕ ВО ОУ ДИТУРИЈА – САРАЈ

✅ ЗАВРШИ РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ФАСАДАТА И ПРОЗОРИТЕ ВО ОУ ДИТУРИЈА – САРАЈ

Градоначалникот на општина Сарај, г. Блерим Беџети денеска заедно со министерот за образование и наука г. Јетон Шаќири и директорот на О.У Дитурија г. Зеко Абази одблиску изврши увид во работите кои се извршени за целосна реконструкција на...

More info